ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΣΟΓΙΑΣ

Trevigiana

Η Trevigiana είναι μία ποικιλία σόγιας μέσης ωρίμανσης ( Group1).
Τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας καθιστούν την  Trevigiana κατάλληλη σε διάφορα είδη περιβάλλοντος και εδάφους.
Το φυτό είναι μέτριο – ψηλό, ημι-ορθόφυλλο, με πολλές διακλαδώσεις. Είναι ιδανική για σπορά και σε μεγάλες αποστάσεις σειρά από σειρά (75cm) παρουσιάζοντας πολύ καλή αντοχή στο πλάγιασμα και τις κύριες  μυκητολογικές ασθένειες.

Η ταχεία ικανότητα αποφύλλωσης  της, όταν το φυτό φτάνει στην ωρίμανση, καθιστά ευκολότερη τη συγκομιδή της ενώ παράλληλα βελτιώνει τις συνθήκες του χωραφιού.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν την Trevigiana μία ποικιλία σόγιας που εγγυάται σταθερότητα και ταυτόχρονα εξαιρετική απόδοση παραγωγής.

Δυνατά Σημεία 
Ομάδα Ωρίμανσης 1
Καλή παραγωγικότητα Εγγυάται υψηλές και σταθερές παραγωγές.
Ανθεκτικότητα - Αντοχή Μεγάλη ανθεκτικότητα στις κύριες μυκητολογικές ασθένειες καθώς και μεγάλη αντοχή στο πλάγιασμα.
ΠροσαρμοστικότηταΜία ποικιλία κατάλληλη σε διάφορα περιβάλλοντα και τύπους εδάφους. Ιδανική για σπορά και σε μεγάλες αποστάσεις, σειρά από σειρά.
ΣυμβουλέςΠροτεινόμενος Πληθυσμός φυτά/m2:
40/42 σε κανονική περίοδο σποράς
45/48 σε επίσπορη σπορά

 Η Friulana είναι μία νέα μέσο – όψιμη ποικιλία σόγιας (Group 1+), η οποία διακρίνεται για το υψηλό δυναμικό παραγωγής της, τη σταθερή της απόδοσή καθώς και την ευρωστία του φυτού.

Το φυτό είναι μεσαίο – ψηλό έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσει πολλές διακλαδώσεις. Φέρει βιολετί λουλούδι, και ένα πολύ υγιές και παχύ στέλεχος το οποίο προσφέρει στο φυτό αντοχή στο πλάγιασμα καθώς και την απαραίτητη σταθερότητα μέχρι τη συγκομιδή.

Βασικό πλεονέκτημα της Fruliana είναι η καλή εδαφο- κλιματική και αγρονομική προσαρμοστικότητα που δείχνει. Ο βιολογικός της  κύκλος, ο οποίος την χαρακτηρίζει, δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν κύρια καλλιέργεια, όσο και σαν πρώιμη επίσπορη καλλιέργεια ( μέχρι τον Μάιο).

FRIULIANA

Δυνατά Σημεία 
Ομάδα Ωρίμανσης 1+
Πρωταθλήτρια παραγωγής Υψηλό δυναμικό παραγωγής και εξαιρετικό early vigor.
ΑντοχήΠολύ υγιές φυτό με μεγάλη αντοχή στο πλάγιασμα.
ΠροσαρμοστικότηταΠοικιλία, η οποία χαρακτηρίζεται από την καλή εδαφo- κλιματική και αγρονομική προσαρμοστικότητα.
ΣυμβουλέςΠροτεινόμενος Πληθυσμός φυτά/m2
40/42 σε κανονική σπορά
45/48 σε πρώιμη επίσπορη σπορά