Εταιρεία

Ιδρυτικά στοιχεία

Η εταιρία ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Α.Ε. άρχισε την λειτουργία της το 1999 έχοντας ιδρυτή τον Σπύρο Ανδριώτη, με διευθυντική εμπειρία άνω των 30 ετών στο χώρο της εμπορίας γεωργικών εφοδίων. Η εταιρεία ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Α.Ε. λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται από τις αλλαγές τόσο των Ελληνικών όσο και των παγκόσμιων δεδομένων στους τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας καθώς και τις αλλαγές που η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ έφερε στον αγροτικό τομέα, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και σε άλλες καλλιέργειες.

Εκτός λοιπόν από αποκλειστικός διανομέας των ποικιλιών βάμβακος της DELTAPINE, εισάγει στην Ελληνική αγορά ποικιλίες μηδικής, σόγιας και υβρίδια καλαμποκιού και σόργου σε συνεργασία με την AMERICAN genetics Hellas Inc., ποικιλίες μαλακού και σκληρού σιταριού της Produttori Sementi Bologna, ποικιλίες λειμωνίων ενός από τους μεγαλύτερους οίκους στον κόσμο, της Barenbrug καθώς και τα νέα υβρίδια ηλίανθου ΕS AMIS και ES TERRAMIS της Euralis.

Πιστεύοντας πως συνεργαζόμενοι συμβάλλουμε σε μία καλύτερη Ελληνική γεωργία με μέλλον για τον Έλληνα παραγωγό, ευχόμαστε κάθε χρονιά να είναι πιο αποδοτική από την προηγούμενη.

AGROTICA 2016

Η παρουσία της ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΕ στην έκθεση AGROTICA 2016.